Ejendomstype:
Lejeperiode:
Pris
Areal
Antal værelser
Område:
Husdyr:

Få overblik over ledige lejligheder i Svendborg. Findenbolig.dk opdaterer med nye lejeboliger i Svendborg hver dag!

Start din boligsøgning her og find din lejebolig idag!

Om Svendborg:

27.000 borgere har hjemsted på Fyn’s andenstørste by Svendborg, der blev grundlagt i 1200-tallet. Det er Sydfyns hovedby og lejeboliger i Svendborg ligger side om side i de smalle gader og ofte i gå afstand til brostensbelagte torve. Byen er placeret på en bakkeskråning og har smuk udsigt udover Svendborgsund, der forbinder Fyn og Tåsinge. I mange år har Svendborg været kendt for sin havnedrift og A.P Møller Mærsk startede i tidernes morgen hans forretningsemperium fra byen med købet af hans første dampskip. I dag bliver der også uddannet folk indenfor skibsfart i Svendborg, da man har maskinmesterskole, navigationsskole og skibsofficer uddannelsen. Herudover ligger også uddannelsesinstiutioner som tilbyder at man kan læse til pædaggog og sygeplejerske.

En lejebolig i Svendborg er populært

Byen er en central aktør på Sydfyn uddannelse og erhvervsmæssigt, hvilket gør ledige lejligheder i Svendborg efterspurgt. Omkring studiestart vil der altid være færre lejeboliger, men vi opdaterer vores katalog dagligt. Hos os kan du derfor altid finde en bolig, hvad enten du søger et rækkehus, lejlighed eller hus i Svendborg. Områderne omkring Tved, Strandhusene, Kogtved og Byparken er efterspurgt, men det er altid muligt at finde leje lejlighed, et stort hus med kig udover Svendborgsund eller en billig ungdomsbolig. De stigende priser betyder også, at flere børnefamilier søger større og billigere huse, hvilket giver fremdrift til de mange lokalsamfund, som er centreret omkring de gamle kirker i kommunen.

Svendborg er en naturskøn og kulturrig by

Bosætter du dig i Svendborg, så vil aldrig være langt væk fra kulturelle muligheder. Du kan f.eks. gå på oplevelse i Annes Hvides Gård, som er en bygning dateret tilbage til 1560 tilhørende Svendborg’s klassiske museum eller besøge det naturhistoriske museum Naturama. Hvis himlen er skyfri og man er mere til udendørs aktiviteter, så kan en gåtur opad den ikoniske marina anbefales. Hvis man derimod er til mere actionfyldt ferie, så er der gode flere gode mountainbikeruter i de omkringliggende skove. Har man dykkercertifikat eller mod på at tage det, så er der flere dykkerspots og kommunen har sågar sænket skibet M/F Ærøsund for skabe et kunstigt rev.