Ejendomstype:
Lejeperiode:
Pris
Areal
Antal værelser
Område:
Husdyr:

Få overblik over ledige lejligheder i aalborg. Findenbolig.dk opdaterer med nye lejeboliger i aalborg hver dag!

Start din boligsøgning her og find din lejebolig idag!

Om Aalborg:

Over 118.000 borgere kalder Danmark’s fjerdestørste by Aalborg deres hjem. Det er derfor kategoriseret, som Nordjylland’s hovedstad og med god grund, da byen har eksisteret siden 1035. Aalborg har siden da udviklet sig fra en industriby til en uddannelsescentral og bl.a. Aalborg Universitet har de sidste år vundet stor popularitet. Den store befolkningstillvækst har gjort, at man har omdannet store arealer før brugt i industrielt erhverv til lejeboliger. Byen er rig på kultur i form af teatre, museer og særlig kendt er diskoteksgaden Jomfru Anne Gade blandt unge i hele Jylland.

Flere søger lejebolig i Aalborg

Det sætter et præg på boligmarkedet, at der hvert år kommer tusindvis af studerende ind på deres drømmestudie og søger efter en studiebolig i Aalborg, Særlig er en lejebolig i Aalborg centrum eftersøgt. Denne tendens har skabt et mønster af studerende, som går sammen om store dele-venlige lejligheder og herefter betaler for et værelse hver. Hvis du søger efter et værelse i Aalborg, så findes der ofte opslåede værelser i Teaterkvarteret og alt i mellem Eternitgrunden og Østre Havn. Hvis du vægter privatlivet højt og gerne vil bo alene, så daler priserne stille, når du søger efter lejebolig i Aalborg Øst, som dækker kvartererne i mellem Øster Sundby og Nørre Tranders. En billig lejlighed i Nørresundby vil også give let adgang til Aalborg centrum med kollektiv trafik og være mere studievenlig prismæssigt end Aalborg C. For den kræsne lejer, så er en lejebolig i liebhaverkvarteret Hasseris værd et kig.

Byplanlægning, infrastruktur og ledige lejeboliger i Aalborg

Underordnet af hvilken af de 16 planområder af Aalborg du vælger at bosætte dig i, så vil du opleve en by i udvikling. Alt fra nyopførte svømmehaller, ungdomgsboliger til kæmpe omdannelsesprojekter i midtbyen udvider linjerne for, hvor det er attraktivt at leje en bolig i Aalborg og omegn. Udviklingen af byen er blevet gjort med så positiv respons, at Europa-komissionen i 2013 fastslog, at Aalborg er den mest successfulde by i Europa målt på indbyggertilfredshed af byen. Der er gjort talrige intiativer for, at nå denne status, men overordnet set er byen blev udviklet med et mål om at skabe et grønt mangfoldigt samfund med varieret anvendelse. Byen har også været god til at involvere indbyggerne i omdannelsesprocessen og under kampangen: ”Liv I Centrum” i 2017 var det muligt at give sine input til byplanlægningen. Hvis du vælger at bosætte dig i en lejebolig i Aalborg, så vil du bo tæt på et af Danmark’s supersygehuse, som efter planen skal stå færdigt i 2020. Selvom Aalborg er prisvindende for indbyggertilfredshed, så kræver det stadig en ledig lejlighed at blive indbygger og denne process kræver, at man holder et vågent øje hos os. Hvad enten du leder efter et værelse, et rækkehus eller en lejlighed, så opdaterer vi vores boligkatalog hver dag for at hjælpe dig med at imødekomme dine boligdrømme. Brug vores søgefunktion og filtrer imellem priser, så du kan finde et lejemål i Aalborg, som opfylder dine ønsker.