Ejendomstype:
Lejeperiode:
Pris
Areal
Antal værelser
Område:
Husdyr:

Få overblik over ledige lejligheder i aarhus. Findenbolig.dk opdaterer med nye lejeboliger i aarhus hver dag!

Start din boligsøgning her og find din lejebolig idag!

Om Aarhus:

Aarhus er Danmark’s næststørste by og Jyllands mest eftertragtede område for lejeboliger. Der bor 340.421 1 indbyggere i Aarhus og det er udenfor hovedstaden det område med størst vækst. Aarhus er beliggende i et bukket landskab, der giver rig mulighed for at nyde udsigten ud over Aarhus bugt mod Mols. Der findes et væld af forskellige lejeboliger i Aarhus og alt fra mindre til store lejligheder, ældre paracelhuse, spritnye kollegieværelser eller charmerende byhuse. Lejeboliger i Aarhus findes i centrum, såvel som i forstæderne, som har gode transport og indkøbsmuligheder. Postnumret: ”8000” er hele området indenfor den indre ringgade.

Studerende på udkig efter bolig?

Aarhus Universitet, VIA College og et væld af andre uddannelsesinsiutioner repræsenterer mere end 100 uddannelser i den Østjydske hovedstad. Tusindvis af studerende valfarter derfor til Aarhus hvert år for at studere og byen huser mere end 52.000 studerende. De mange studerende sætter et præg på bybilledet, såvel som markedet for lejeboliger, men med lidt forberedelse her kan du gå mod studiestart med ro i maven.

Hvor skal bosætte mig i en lejebolig i Aarhus C?

Aarhus byder i centrum eller i en af dets mange forstæder på studievenlige bofællesskaber, nyrenoverede eller en ældre lejeboliger. Kriterier som størrelse, budget og daglige gøremål er ofte vægtet højt, men lad os gøre os mere familære med byen for at du vælge din lejebolig. Fælles for alt i Aarhus kommune er byområderne er sammenbundet af god offentlig transport og veletablerede cykelstier.

Aarhus Ø:

Aarhus Ø er den nyeste bydel i Aarhus og huser det prisvindende bibliotek Dok1, samt flere arkiktetvindende projekter som Isbjerg og Z-Huset. Havudsigten og eksklusiviteten af at være bosat i nybyggeri trækker lejeprisen op i den højere ende og bydelen har været i kraftig vækst de seneste år. Læs mere om: ”Aarhus Ø” her og se relevante lejeboliger.

Frederiksbjerg:

Frederiksbjerg er dejligt idylisk område i indre by, som strækker sig fra Sankt Pauls kirke og slutter ved Harald Jensens Plads. Balancen i mellem lejeboliger og erhverv begynder, at ændre sig når man ankommer til Frederiksbjerg fra indre centrum. Der bliver færre erhvervslejemål og de femetaget murstensbyggerier er er primært lejeboliger med undtagelser af pizzaerier og kiosker på gadehjørnerne. Hver onsdag er der langs Ingerslev Boulevard et marked med frugt, grønt og fisk. Frederiksbjerg er mere stille end området langs åen og parkeringspladser er lettere at finde. Læs mere om: ”Frederiksberg” her og se relevante lejeboliger.

Søndre Allé – Shopping:

Strøget er en Aarhus mest ikoniske gader og detailbutikker ligger side om side fra dens start ved Bispetorvet og op til dets afslutning ved Banegårdspladsen og shopping-centret Bruuns Galleri. Læs mere om: ”Søndre Allé” her og se relevante lejeboliger.

Latinerkvarteret:

Det brostensbelagte latinerkvarter er et hipt sted og er centreret omkring Graven, som er sammensmeltet med Mejlgade. De to gader byder sammen på specialbutikker, gallerier, cafeer og gastronomiske vidundere. Der er et mindre udvalg af lejeboliger og lejlighederne er i høj grad store og delevenlige. Læs mere om: ”Latinerkvarteret” her og se relevante lejeboliger.

Trøjborg:

Trøjborg ligger nord for centrum og er centreret omkring Tordenskjoldsgade. Bydelen ligger langs Riis Skov og er tæt på den permanente, som er en Aarhusianernes absolutte favoritsteder at bade om sommeren. Der ligger også spisersteder, specialbutikker og almen detailhandel. Hvis du bosætter dig i en lejebolig på Trøjborg vil du bo et skønt sted naturrigt sted i udkanten af byen. Læs mere om: ”Trøjborg” her og se relevante lejeboliger.

Mølleparken, Vauxhall og Godsbanerne:

Mølleparken er et stort samlingssted om sommeren og blot et øjekast væk fra Aros, som er Aarhus mest kendte museum. Åen er udbygget de seneste år, så man kan sidde ved den og nyde sin egen medbragte mad eller få en øl. I området ligger også Vauxhall, som er et ikonisk musik spillested. I det nærliggende område finder man ligesom på Frederiksbjerg mange lejeboliger, bl.a. er det gamle Ceres Bryggeri blevet omdannet til lejligheder i det nye Ceres-Parken. Godsbanen findes også her og er et et af Aarhus kulturelle intiativer for at alle borger skal kunne fremme sine kulturelle komptencer uanset hvilket stadie man er på. Her er idedrøftelse, spisesteder og området oser af accept for multikulturellitet. Fælles for dette område og Frederiksbjerg er at det er mere til private og lejeboliger er flere end i indre centrum.

De tre forskellige Allér:

I Aarhus C er der tre forskellige allér, som udgør byens kerne.

Søndre Allé

Hvis du elsker at shoppe, så er en lejlighed på Søndre Allé en drøm. Gaden som strækker sig fra Banegårdspladsen og ned til Store Torv huser bl.a. shoopingcentrene Salling og Magasin.

Nørré Alle:

En sidegade til Randersvej, som starter før Navitas og Aarhus Ø. Nørre Allé strækker sig igennem byen til Vesterbro Torv. En lejebolig på Nørré Alle i Aarhus C vil placere dig blandt utallige spisesteder, som serverer sandwiches, pita brød og burgere, så du ikke går sulten i seng.

Vester Allé

Gaden strækker sig fra Vesterbro Torv op forbi Aros kunstmusem og ned til bagsiden af politistationen. En lejlighed i denne del af Aarhus C vil give dig mulighed for, at nyde Mølleparken og gå langs åen ned til cafeerne og samtidigt være tæt på Rådhuset.

Lejebolig i Aarhus forstæder:

Der er rig mulighed for, at finde en lejebolig i Aarhus mange forstæder. Hvad enten du er på udkig efter en billig lejlighed eller et hus til leje. En tommelfingerregel er, at jo tættere du er på vandet og centrum, jo dyrere er det. Er du på udkig efter en indflytningsklar bolig i et liebhaverkvarter, så kig efter en lejebolig i Risskov og Skåde. De mere studievenlige områder er i Aarhus Vest, som tæller de i højere grad multikulturelle områder Hasle og Brabrand. Århus største postnummer er Viby. Er du villig til, at rejse en halv time udenfor Aarhus C, vel og mærke uden trafik, så er mulighederne store. Der er flere muligheder, men en lejebolig i Hinnerup eller Skødstrup er meget eftertragtet. Se også efter ledige lejeboliger i Åbyhøj, Tilst, Egå, Beder, Tranbjerg, Skæring. Beder, Elev, Elsted, Framlev, Harlev, Hasselager, Hjortshøj, Holme, Højbjerg, Lisbjerg, Malling, Mejlby, Mårslet og Skejby.