Ejendomstype:
Lejeperiode:
Pris
Areal
Antal værelser
Område:
Husdyr:

Få overblik over ledige lejligheder i hillerød. Findenbolig.dk opdaterer med nye lejeboliger i hillerød hver dag!

Start din boligsøgning her og find din lejebolig idag!

Om Hillerød:

Over 32.000 danskere bor i Hillerød, som blev grundlagt i middelalderen. Det er sjællands tredjestørste by og et essentielt område for statens administration. Det er en vækstkommune, som har en stribe af mindre lokalsamfund tilknyttet til byen. Centralt i byen ligger Frederiksborg slot og byen besidder generelt et højt handels og kulturliv. Erhvervslivet er i fremdrift og kommunen modtager flere pendlere dagligt end afrejsende. AFolk er i høj grad i den erhvervsdygtige alder og byen oser af, at være rig på engagerede og hårdarbejdende folk. Af store veletablerede virksomheder kan Novo Nordisk, Foss og Biogen nævnes. Hillerød banegård er et trafikalt knudepunkt i Nordøstjælland og har direkte toglinjer til København og hvis du ejer en bil, så er der motorvej samme vej.

Find en lejebolig i Hillerød og nyd det bedste af Danmark

Hillerød tilbyder lejeboliger tæt på skønne naturomgivelser. Lejeboliger i et samfund, som er i fremdrift og ikke langt fra Danmark’s hovedstad. Der bliver bygget mange nye lejligheder og erhvervslejemål i Hillerød for at huse og servicere, de mange tilflyttere. Er du en af dem og skal studere? Så kan du finde en ledig lejebolig i Hillerød her. Hvad enten du er på udkig efter lille studiebolig, et hus eller en ledig lejlighed, så opdaterer vi vores katalog dagligt med lejeboliger i Hillerød.

Find en lejlighed i Hillerød og vær kulturel eller gå til sport

Hillerød er en by med rigtig mange muligheder. Hvis du er til sport, kan du gå til en af de mange sportsgrene, som har deres hovedsæde i Hillerød, f.eks. tennis, bordtennis, amerikansk fodbold, fodbold, håndbold, basketball eller svømning. Der er sågar et fodboldstadium, som kan rumme 10.000 tilskuere. Hvis du vil opleve historien eller den anderledes kulturelle side af Hillerød kan du besøge Æbelholdt Klosterruin, føromtalte Frederiksborg Slot eller besøge faciliteterne bagved Hillerød bibliotek, som byder på moderne kunst. For den filmelskende person er der tre biografer.

En lejebolig i en af Hillerøds forstæder?

Der er flere charmerende forstæder, som har gode transportmuligheder til Hillerød. Hvis du prioriterer, at bo i en by, som har egen skole, vuggestue og indkøbsmuligheder, så kan det være en lejebolig i Skævringe, Nødebo eller Ny Hamersholt er aktuelt. Af andre mindre byer, som har velfungerende lokalsamfund, men i mindre udstrækning har skoler kan Gadevang, Gørløse, Uvelse, Store Lyngby og Meløse nævnes.