Ejendomstype:
Lejeperiode:
Pris
Areal
Antal værelser
Område:
Husdyr:

Få overblik over ledige lejligheder i naestved. Findenbolig.dk opdaterer med nye lejeboliger i naestved hver dag!

Start din boligsøgning her og find din lejebolig idag!

Om Næstved:

Over 63.000 mennesker er bosat på Sydsjællands hovedby, som er dateret tilbage til 1135. Næstved er en stationsby og et trafikalt kundepunkt i mellem Nykøbing Falster og København. Hvis du holder af middelalderarktitektur, så er Næstved et sted for dig. Med fund dateret helt tilbage til jernalderen er de ærkologiske fund blandt nordens ældste. Af nutidige større turistattraktioner er BonBon land og Grøn Koncert.

En lejebolig i Næstved giver mange muligheder

Næstved og omegn har ikke lige så høj tilflytningsvækst, som København oplever og priserne er betydelige lavere. Dette giver en enestående mulighed for at finde en drømmebolig indenfor rækkevide, hvilket mange børnefamilier benytter sig af. Hvad enten du er på udkig efter et ledigt hus, en lejlighed eller en gård, så kan du med finde det i Næstved. Hvis du ikke ejer en bil, så kan den kollektive trafik kan let tage dig til København, samt har Næstved priviligiet af, at være stationsby for InnerCityExpress, som kører fra København til Berlin og Eurocity toget, som kører til Hamburg. Busser går også ofte til Slagelse og Præstø.

Vil du leje bolig i Næstveds forstæder?

Der er forskellige små-områder, som ligger tæt opad Næstved centrum og som er i rivende udvikling. Fælles for byerne er at de har et godt fællesskab, rigt foreningsliv og ligger i rigt naturliv. En lejebolig i Fensmark vil give mulighed for, bo i et lille lokal samfund med et bibliotek, velfungerende skole og vuggestue. Hvis du hellere vil bo ved Vestegnen med endnu længere i mellem naboerne, så er en lejebolig ved Fuglbjerg og omegn måske dit ønske. Andre nævnværdige lokalsamfund i positiv vækst med ledige lejeboliger er Herlufmagle, Glumsø, Hyllinge, Mogenstrup og Tappernøje.