Ejendomstype:
Lejeperiode:
Pris
Areal
Antal værelser
Område:
Husdyr:

Få overblik over ledige lejligheder i randers. Findenbolig.dk opdaterer med nye lejeboliger i randers hver dag!

Start din boligsøgning her og find din lejebolig idag!

Om Randers:

Der er flere end 62.000 mennesker, som har hjemsted I Danmark’s sjette største by Randers. Placeringen ved udmuningen af gudenåen og op ad Randers fjord giver kombineret med byens historie en varme og sjæl. Randers er en stationsby dateret tilbage til 1000-tallet og har i mange år været en industri by med enorm produktion af jernebaneskinner, maskinfabrikker og lignende. I nyere tid er byen blevet omdannet til et uddannelsescentrum for Kronjylland med et væld af ungdoms- og videregående uddannelser. Hvis du vil bosætte dig i en lejebolig i Randers, så vil du have rig mulighed for forskellige aktiviteter. Byen er rig på kultur og sport, samt er der mange cafeer og detailbutikker. Det er billigere og lettere at finde en ledig lejlighed i Randers i for hold til Aarhus, hvilket gør, at mange mennesker søger imod byen. Den kollektive trafik er fremragende i både syd og nordgående retning med bus og tog, der afgår timeligt. Hvis du har bil, så er E45-vejnettet godt placeret med indfaldsveje til alle byområder omkring Randers.

Hos os finder du let lejebolig i Randers

Selvom Randers er en by med et væld af uddannelsesinstutioner og et intiativtrigt samfund med masser af fritidsaktiviter, så vil du let kunne finde en bolig igennem os. Vi har altid et stort udvalg af ledige lejligheder i Randers. Hvad enten du vil have en studiebolig, et stort hus eller en billig lejlighed i Randers, så er du kommet til rette sted.

Kultur og sport i Randers

Byen byder på aktiviteter til hver en smag. En af stolthederne er fodboldholdet Randers F.C, som spiller i den bedste danske fodbold liga. Byen har sit eget stadion, som kan rumme mere end 10.000 tilskuere. Hvis man derimod er mere til dyr og planter, så kan man besøge Danmark’s største regnskov, som er placeret i Randers. Her har man skabt en 3.600 kvadratmeter stor tropisk regnskov, som er hjemsted for mere end 600 forskellige dyr og planter. Har man efter et besøg i den tropiske regnskov brug for en tår til ganen, så kan man besøge: ”Thor Museum” som er bryggerimuseumet for byens øl, Thor. Hvis dette ikke slukker tørsten, så kan man vandre videre ned i Storegade hvor barer, samt diskoteker ligger side om side. Hvis man syntes at enten diskoteks, dyre eller fodbold larm er for meget, så kan man gå på enten biblioteket, det kulturhistoriske museum eller besøge Graceland, som er en kopi af Elvis Presley’s barndomshjem.

Byudvikling og lejeboliger i Randers forstæder:

På grund af Roskildes erhvervs og studieliv, så er der høj tilflytning til Roskilde Kommune. Det er estimeret at omkring 10.000 flere indbyggere vil bo i området ved udgangen af 2025, hvilket betyder, at der skal bygges mere end 5000 nye boliger i Roskilde og omegn. Meget af denne vækst er centreret øst for Roskilde i boligområdet Trekroner og ved Røde Port, som hidtil er det mest ambitiøse boligbyggeri i byen. Trekroner er en bydel, som fokuserer på, at give cyklister og kollektiv trafik let adgang til universitetet. Herudover fokuserer Roskilde kommune på at etablere gunstige vilkår for erhvervslivet og informationsbaserede virksomheder. Disse fokusmål bliver gjort med et overordnet mål omkring, at bydelen bliver holdt med en betydelig grøn struktur. Selvom der igangsat flere ambitiøse projekter for at imødekomme den store befolkningstilvækst, så er det ikke altid lige let at finde en ledig lejlighed i Roskilde. Vi har derfor daglige opdateringer af lejemål i Roskilde og gør vores ypperste for, at hjælpe vi dig med dine boligdrømme. Hvad enten du leder efter en 3-værelses lejlighed, en studiebolig eller en billig lejlighed i Roskilde, så opdateres vores katalog dagligt med attraktive nye lejemål, som er bekræftet af vores medarbejdere.